Website laten maken

Bij Websurface ontwikkelen wij maatwerk WordPress websites die er niet alleen goed uitzien maar ook echt resultaat behalen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een geoptimaliseerde website. Ook zorgen wij ervoor dat je website mobiel goed bereikbaar is, aangezien steeds meer mensen op het internet zitten via hun telefoon.

wordpress-specialist-2
demo-attachment-183-Polygon-hero-left
demo-attachment-184-Polygon-hero-right
wordpress-specialist

Wat doen we voor jou?

Wij maken websites diedoelen behalen

Iedereen weet tegenwoordig wel dat je met een eigen website je bedrijf of je zelf als persoon kan promoten. Een website is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Meer dan 90% van de mensen die op zoek zijn naar een bedrijf of persoon zoeken als eerst op Google voor informatie.

Webdesign bureau Websurface onderzoekt de markt, stapt in uw schoenen en denkt vanuit uw klanten. Samen gaan we hard aan de slag om jouw online succes te vergroten.
Dit doen wij door advies te geven voor de juiste opbouw van je website die gaat voldoen aan jouw eisen.

Maatwerk WordPress website

Geoptimaliseerde Ontwerp

Modern design

Volledig Responsive

Snel en veilig!

Geoptimaliseerd voor groei

demo-attachment-288-Polygon-achievement-right

Internetoplossingen die het succes van uw bedrijf bevorderen, dat is waar wij ons constant mee bezig houden!

demo-attachment-288-Polygon-achievement-right

Zo doen wij dat

Onze werkwijze

1

Kennismaking
Na een aanvraag voor offerte plannen we een afspraak in. We bespreken het idee / project terwijl we koffie drinken. Tijdens deze brainstorm noteren we alle belangrijke punten.

2

Offerte opstellen

Alles wat besproken is tijdens het eerste gesprek wordt verwerkt in een offerte. Deze ontvang je binnen een week van ons.

3

Concept en Design

Als uw wensen en doelstellingen duidelijk zijn dan gaan wij dit uitwerken in een passend design. U kunt beschrijven hoe u het design wilt hebben. Dat hij professioneel moet ogen en eenvoudig is in gebruik.

4

Ontwikkelen en Content
Nadat het design ontwerp duidelijk is kunnen wij uw website gaan maken met WordPress. Dit is gebruiksvriendelijk en hiermee kunt u de website zelf onderhouden. Wij bouwen websites die voldoen aan de laatste technieken en bouwen funtionaliteiten op maat.

5

Testen en oplevering
Nadat de content geplaatst is lopen wij altijd samen met de klant de website nog na. Wij controleren of de content er goed in staat, alles goed uitgelijnd is en of alles het goed doet. U krijgt daarbij uitleg hoe het beheer systeem (CMS) werkt en hoe u zelf de website kunt onderhouden.

6

Onderhoud en nazorg
Nadat uw website online staat, laten wij u niet in de steek. Wij geven een uitstekende service en support bij het beheren van uw website. Ook onderhouden wij de beveiliging van uw website en houden wij uw CMS up-to-date. Wij bieden persoonlijke ondersteuning en staan graag voor u klaar.

Kom er in een persoonlijk gesprek achter hoe Websurface jou kan helpen.