Webshop laten maken

Een webshop laten maken die jouw doelgroep écht aanspreekt. Samen met onze technische kennis en ervaring creëren wij veilige online winkels die leiden tot meer conversie.

wordpress-specialist-2
demo-attachment-183-Polygon-hero-left
demo-attachment-184-Polygon-hero-right
wordpress-specialist

Wat doen we voor jou?

Succesvolle webshops

Voor succesvolle e-commerce ontwikkelen wij WordPress webshops op maat. We passen niet alleen de juiste techniek toe, maar geven ook vorm aan de ideale koop omgeving voor jouw klanten. We bedenken oplossingen die verre van standaard zijn en houden rekening met user experience. Met onze expertise over gebruiksgemak op zowel smartphones, tablets als desktops creëren we online maatwerk dat resulteert in bestellingen.

Doorlopend meer bestellingen

Maatwerk WooCoomerce webshop

Optimale presentatie voor jouw producten

Eenvoudig bestellingen verwerken

Bedrijfsprocessen automatiseren

Veilig betaalverkeer

demo-attachment-288-Polygon-achievement-right

We creëren jouw unieke webshop, met het oog op online resultaat!

demo-attachment-288-Polygon-achievement-right

Zo doen wij dat

Onze werkwijze

1

Kennismaking
Na een aanvraag voor offerte plannen we een afspraak in. We bespreken het idee / project terwijl we koffie drinken. Tijdens deze brainstorm noteren we alle belangrijke punten.

2

Offerte opstellen

Alles wat besproken is tijdens het eerste gesprek wordt verwerkt in een offerte. Deze ontvang je binnen een week van ons.

3

Concept en Design

Als uw wensen en doelstellingen duidelijk zijn dan gaan wij dit uitwerken in een passend design. U kunt beschrijven hoe u het design wilt hebben. Dat hij professioneel moet ogen en eenvoudig is in gebruik.

4

Ontwikkelen en Content
Nadat het design ontwerp duidelijk is kunnen wij uw website gaan maken met WordPress. Dit is gebruiksvriendelijk en hiermee kunt u de website zelf onderhouden. Wij bouwen websites die voldoen aan de laatste technieken en bouwen funtionaliteiten op maat.

5

Testen en oplevering
Nadat de content geplaatst is lopen wij altijd samen met de klant de website nog na. Wij controleren of de content er goed in staat, alles goed uitgelijnd is en of alles het goed doet. U krijgt daarbij uitleg hoe het beheer systeem (CMS) werkt en hoe u zelf de website kunt onderhouden.

6

Onderhoud en nazorg
Nadat uw website online staat, laten wij u niet in de steek. Wij geven een uitstekende service en support bij het beheren van uw website. Ook onderhouden wij de beveiliging van uw website en houden wij uw CMS up-to-date. Wij bieden persoonlijke ondersteuning en staan graag voor u klaar.

Interesse in een webshop, neem contact met ons op